Alla inlägg under januari 2010

Av Maria - 14 januari 2010 17:23

Idag var jag i härnösand med älsklingen och uträttade några ärenden, vad de var håller jag för mig själv. Och efteråt besökte vi dollar, köpte ett mjukdjur som jag ska ge till Thoms syster dotter som fyller år på lördag, en jätte söt, sen köpte jag en nyckelring med en foppatoffel och tamponger i bigpack, är de billigt så måste man ju passa på, hittade lite småolcok men de får vänta tills om tre månader när jag ska upp dit igen, hann tyvärr inte att träffa Evelina och Fredde, för jag mådde så dåligt efteråt, åkte hem och åt på kina sen var de hem och sova ett litet tag, och nu har Thom åkt hem igen. Vi besökte också mediamarkt för vi skulle köpa Alvin och gänget DVDn men hittade inte den någonstans, letade lite överallt på olika bustiker jag skulle kunna tänka mig att de fanns, men köpte en rakhyel till Thom i efterskott av hans present och jag fick en ny stegräknare utav honom, så gulligt =) så ja, imorrn blir de deitisten sen willys för att inhandla mat som vi sedan ska göra hos Malin och Jonas på lördag, för imorgon blir de bara en massa mys! Är helt slut och trött i hela kroppen, men en promenad skulle inte skada, puss!


Av Maria - 13 januari 2010 11:54

Nu har jag drömt underliga drömmar i tre nätter, jag förstår inte. Det är som att jag går in i ett hus, olika hus och besöker "andar" jag kastar omkrign mig pallar av rädsla, jag känner på mig något så starkt att det finns någon som vill nå fram något, för det handlar mycket om rädlsa och om döden, att någon vill mig något, blir alltid lika rädd och när jag vaknar är de lika så, som att jag inte drömt de utan att jag har varit med om de, det är sp obehagligt fast de bara är en dröm. Så i tre nätter har jag drömt en massa saker om andar och att jag är rädd för något, vad kan de beror på egentligen? då när jag är själv hemma sitter jag och inbillar mig en massa, kan inte förstå vad eller varför, men jag lyssnar efter ljud, jag kollar mig omkring, det är mycket för att de spökade i min gamla lägehet och många utav er kanske tycker att jag är knäpp nu, men jag tror på andar och så är de bara, så ibland kan jag tänka och känna, är de så här med? har dom flyttat med oss? men jag har inte mäkt något här speciellt, kan känna mig iacktagen och så, men så känner jag vart jag än befinner mig typ, och nej jag är inte sjuk och de förekommer inte varje sekund utan just för ögonblicket! Men måste sudda ut dom tankarna och inte tänka på det alls, koppla bort dom för de gör mig tokig för de återkommer även i drömmarna. Men denna natt ska jag sova med Thom så hoppas de blir skillnad då, för oftast drömmer jag också att jag är otrogen, men tur att allt föresiggår bara i drommar och att verkligheten är bevarad oh fri, ja.. ni förstår kanske? :)

Av Maria - 12 januari 2010 20:48

Sådära, nu var andra promenaden avklarat. Vi gick rätt långt ändå på kort tid, men på vägen hann jag ramla ett par ggr med, på rumpan som alltid så Maria har inte förändras ngt på den frosten, när jag var lite som stor som jag är nu har jag alltid en förmåga att ramla, vilket är roligt med, för jag får mig och andra att skratta lite och det är ju härligt, jag är allas lila clown skulle man kunna säga =) men de var skönt och jag trvis med detta redan, ska ut igen imorgon igen, allt känns TOPPEN!!!

Av Maria - 12 januari 2010 19:08

Jag är så otroligt stolt över mig själv att jag tagit mig itu med att kämpa på och verkligen fixa detta, det låter säkerligen väldigt tjatisgt men skriver mest för mig själv och min egen skull. Jag trippade mot lidl och köpte tuggummin men innan jag hittade dom så lång dom vid kassan, pinsamt men inte nog med de sa han att de var kassa fyra och jag såg mig inte för så jag gick till kassa 2 ;p sen sa han "KASSA FYRA" jaha sa jag och skrattade, men jag pratade ju med Tanja hela vägen så var så uppslukad i smatalet, och allt detta tog mig 33 minuter, inte illa de. Och nu ska jag snart ut och gå igen med Lilly och då blir de en bit de med, känner mig såå duktig eller ja, jag är duktig. Detta är ju inte likt mig, men jag ska klara detta till varje pris och stå fast vid allt som jag sagt. Och ska proppa i mig frukt och gröt med, börjar med frukterna sen ökar jag på de med grönsaker och minskar på potionerna håller jag på med redan, äter på mindre tallrikar, jag äter mindre med nu och ja, duktig flicka är vad jag är =) det är så roligt när de går bra för mig och när jag har sån kraft och enrgi, känner mig på topphumör, skiter i om jag är trött eller seg för de ska ändå göras, så är de bara. Ska ut varje dag, de är ingen tvekan, tänker inte tappa ngt! Och när jag ska äta gotta på bara lördagar så är de ännu bättre och äter mindre kolhydrater och inte dricker ngn alkohol  blir allting så mycket bättre och enklare. Måste iväg och simma med, sen springa på bandet i gymmet, bara utöva så mycket jag kan, men inte allt för snabbt, men tids nog så kommer målet för min målvikt och planering jag satt upp och de får ta tid, jag får misslyckas och ha mina dagar, alla har dom dagrna och de är bara att acceptera och gilla läget, för som de är nu gillar jag extremt mycket och med tiden fixar man allt, viljan finns redan och det är nu tiden som far avgöra!
Puss på er smulstonbollar

Av Maria - 12 januari 2010 13:32

Idag var jag på samtal på sambandet och fick så mycket bra sagt, jag hade verkligen mycket på hjärtat och nu efteråt känns de som allt har fallit på sin plats. För imorgon skulle jag börja på konvux, men ringde dom idag och hörde efter med dom vilka dagar i veckan jag skulle läsa engelska och det är på tisdagar och onsdagar mellan 13.00-14.20, vilket är bra, för att han två dagar efter varandra är suverät, då kan jag både gå dit och hem, vilket ska bli super skönt, så skipper jag bussen, bättre att gå både för mig och för sambandets ekonomi, så ser jag de iaf =) och jag är så peddad att gå ut och gå hela tiden, har aldrig känt så innan, men nu vet jag att jag fixar detta och med extra hjälp som jag hoppas att jag får kommer jag fixa det med, då blir det som en presnet för mig och att vikten går nerår blir också som en present för mig plus min motivation till att jag är så oroligt peppad! Och eftersom jag inte ska börja läsa upp engelskan redan imorgon är för att sambandet är i 2 veckor till innan de är en grupp träff i veckan bara plus samtalet så var de ingen idé för mig att börja tidigare som alla andra utan att jag fick chansen att vänta, men de visste dom redan tydligen och det är ju jätte bra att det har fixat det. Så nu är det yttligare en väntan, men ju mer hinner jag peppa mig själv att jag verkligen kommer att fixa allt detta! Och inte nog med de så hör allt som ihop, att läsa och sen avståndet så jag kan öka min kondition och gå ner i vikt, och ändå få rutiner och få detta gjort än att dra på detta, för nu är de dax tycker jag, inte skjuta upp de ännu mer än vad jag redan gjort! Ocj nu blir de att fixa lite luch innan man går ut och gå (Y) ska väl ut med Lilly och om inte så väntar jag tills vi ätit här hemma så jag kan gå ut med mamma, annars går jag själv! Och idaf skulle Tanja hälsa på mig men hon är tyvärr sjuk :/ men de kommer fler ggr som sagt.. Så, så äre :)

Av Maria - 11 januari 2010 20:30

Idag skulle jag gå ut och gå i vanlig ordning men då fårgade Julia om jag ville följa med henne på birsta och så blev de, man går ju rätt mycket där med och springer på, har beviset i mina fötter, dom gör ooont! Men innan körde hon in mig till stan för att köpa en ny päla till läppen och sen kollade vi lite på indiska efter ljuslyckor men dom jag ville ha fanns inte kvar tyvärr så vi bestämde oss för att åka till birsta, det är roligare att gå där på vintern. Så väl när vi var där inne så gjorde Julia sina fynd och jag mina, jag hittade ett nytt diadem och små hårssnoddar, det var verkligen kris kan man säga och på jysk fann jag 2 fina glas som man har ljus i med vita mönster och tre andra som satt ihop som i en "korg" om jag skulle kunna kalla de så? svårt att förklara men super snyggt är de, de passar in till mitt rum, ska även få en ljuslyckta som ska hänga i fönstret, men mammas kompis ska göra en till mig, det är ruskigt snyggt, bild på den kommer när jag får den, så ska jag knäppa lite fonton på resten av mitt rum. Och inne på IKEA köpte jag en sänglampa så jag kan läsa, hade tidigare en likadan som jag råkade he sönder, sen hade jag en röd som man verkligen fick anstränga sig för att kunna se ngt, om man tex läste ngt! Och där efter ska jag köpa en ny duk och en svartvit tavla plus en massa annat smått och gått! Och en annan sak, känner mig väldans stolt över mig själv, har never stop och rolly liggandeas under mitt sängbord, men jag har inte rört en smula, fast jag kan känna suget så är det ingen idé att ens röra dom, nu ska jag vara stenhård! Har också köpt vaniljdoftljus, men vet inte om jag ångtar mig nu, de lukar lite väl för häftigt om jag ska vara ärlig. Så min dag har varit toppen, rikigt nöjd!
Och imorgon ska man på sambandet igen för att ha sitt lilla smatal som i vanlig ordning är på tisdagar, sen när skolan börjar får man se vad de blir för tider då man ska anpassa sig till =) men de är klockan ett så får sova ut bra länge iaf och de ska bli sköönt! Sen blir det promenad imorgon ist, då med Lilly om hon inte får annat för dig, annars med mamma eller med mig själv, har även tvättisdag med mamma, så jag har de jag gör och ner i vikt ska jag, så ska ta på mig så mycket jag bara kan som har med rörlighet att göra =) så ja, de var väl min dag. Är inte alls lika nervös inför onsdagen, men de kommer väl, men smabandet idag, de vi pratade om gjorde mig faktiskt lugnare och de känns ruskigt bra. Så ja, puss påer!

Av Maria - 11 januari 2010 11:40

Idag var de första dagen efter en lång ledighet från sambandet, det var lite trögt att kliva upp i morse men de gick ju och nu sitter tröttheten kvar men har ändå lyckats hållt mig vaken, tagit itu med disken och bäddat min säng som inte händer allt för ofta, det handlar om lathet men det ska de bli ändrig på så som med mycket annat. Åt ju frukost i morse, dock inte en super nyttig sådan utan de blev korv med fullkornsbröd och de känner jag att jag blev mätt på, skulle dock kunna at en frukt nu men sådana finns inte hemma för tillfället för de vi köpte var typ möggel inuti och de såg inte så himla härligt ut, men ska då ta någon grönsak till maten om jag lyckas, men lite till att börja med sen ska jag gå en lång promenad med mamma, blev dock inte så långt igår eftersom vi stannade hos mammas kompis ett tag, men idag blir de andra bullar som gäller, och denna gång ska jag inte ha samma skor, eller åtminstånde ha broddar för jag lyckas alltid med min otur halka och slå mig. Så ja, tills dess ska jag bara slappa och ta nya tag, är lite trött fortfarande..

Och vissa folk kan inte ens behärska sig, de går tammefan för långt nu, man blir nästan själv illamående och irriterad! Man måste dra en gräns men vissa människor har tydligen inte de behovet eller snarare viljan, det är som en dokusåpa snart, ett rent jävla skämmt om jag får kalla de så? ja, hej på er!

Av Maria - 10 januari 2010 20:56

Herregud, jag är en världsmästare på att dra vurpor och de lyckades jag med idag, 4-5 ggr på 22 min, är man duktig eller är man duktig? och på arslet alla ggr, men som tur var så gick de bra, lite kall om rumpan är man ju men ingen skada var sked. Och det beror ju på mina skor med, men måste ju variera och dom jag hade nu är varmast men halast, så då välkomnar jag broddar hedan efter, för jag vill inte slå ihäl mig precis. För är man född till klantig, så ja vad gör man? :D men nu ska jag snart krya ner.. Och imorrn är de sambandet igen!
natti

Ovido - Quiz & Flashcards