Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Maria - 11 januari 2010 20:30

Idag skulle jag gå ut och gå i vanlig ordning men då fårgade Julia om jag ville följa med henne på birsta och så blev de, man går ju rätt mycket där med och springer på, har beviset i mina fötter, dom gör ooont! Men innan körde hon in mig till stan för att köpa en ny päla till läppen och sen kollade vi lite på indiska efter ljuslyckor men dom jag ville ha fanns inte kvar tyvärr så vi bestämde oss för att åka till birsta, det är roligare att gå där på vintern. Så väl när vi var där inne så gjorde Julia sina fynd och jag mina, jag hittade ett nytt diadem och små hårssnoddar, det var verkligen kris kan man säga och på jysk fann jag 2 fina glas som man har ljus i med vita mönster och tre andra som satt ihop som i en "korg" om jag skulle kunna kalla de så? svårt att förklara men super snyggt är de, de passar in till mitt rum, ska även få en ljuslyckta som ska hänga i fönstret, men mammas kompis ska göra en till mig, det är ruskigt snyggt, bild på den kommer när jag får den, så ska jag knäppa lite fonton på resten av mitt rum. Och inne på IKEA köpte jag en sänglampa så jag kan läsa, hade tidigare en likadan som jag råkade he sönder, sen hade jag en röd som man verkligen fick anstränga sig för att kunna se ngt, om man tex läste ngt! Och där efter ska jag köpa en ny duk och en svartvit tavla plus en massa annat smått och gått! Och en annan sak, känner mig väldans stolt över mig själv, har never stop och rolly liggandeas under mitt sängbord, men jag har inte rört en smula, fast jag kan känna suget så är det ingen idé att ens röra dom, nu ska jag vara stenhård! Har också köpt vaniljdoftljus, men vet inte om jag ångtar mig nu, de lukar lite väl för häftigt om jag ska vara ärlig. Så min dag har varit toppen, rikigt nöjd!
Och imorgon ska man på sambandet igen för att ha sitt lilla smatal som i vanlig ordning är på tisdagar, sen när skolan börjar får man se vad de blir för tider då man ska anpassa sig till =) men de är klockan ett så får sova ut bra länge iaf och de ska bli sköönt! Sen blir det promenad imorgon ist, då med Lilly om hon inte får annat för dig, annars med mamma eller med mig själv, har även tvättisdag med mamma, så jag har de jag gör och ner i vikt ska jag, så ska ta på mig så mycket jag bara kan som har med rörlighet att göra =) så ja, de var väl min dag. Är inte alls lika nervös inför onsdagen, men de kommer väl, men smabandet idag, de vi pratade om gjorde mig faktiskt lugnare och de känns ruskigt bra. Så ja, puss påer!

Av Maria - 11 januari 2010 11:40

Idag var de första dagen efter en lång ledighet från sambandet, det var lite trögt att kliva upp i morse men de gick ju och nu sitter tröttheten kvar men har ändå lyckats hållt mig vaken, tagit itu med disken och bäddat min säng som inte händer allt för ofta, det handlar om lathet men det ska de bli ändrig på så som med mycket annat. Åt ju frukost i morse, dock inte en super nyttig sådan utan de blev korv med fullkornsbröd och de känner jag att jag blev mätt på, skulle dock kunna at en frukt nu men sådana finns inte hemma för tillfället för de vi köpte var typ möggel inuti och de såg inte så himla härligt ut, men ska då ta någon grönsak till maten om jag lyckas, men lite till att börja med sen ska jag gå en lång promenad med mamma, blev dock inte så långt igår eftersom vi stannade hos mammas kompis ett tag, men idag blir de andra bullar som gäller, och denna gång ska jag inte ha samma skor, eller åtminstånde ha broddar för jag lyckas alltid med min otur halka och slå mig. Så ja, tills dess ska jag bara slappa och ta nya tag, är lite trött fortfarande..

Och vissa folk kan inte ens behärska sig, de går tammefan för långt nu, man blir nästan själv illamående och irriterad! Man måste dra en gräns men vissa människor har tydligen inte de behovet eller snarare viljan, det är som en dokusåpa snart, ett rent jävla skämmt om jag får kalla de så? ja, hej på er!

Ovido - Quiz & Flashcards