Alla inlägg under december 2009

Av Maria - 13 december 2009 13:33

I torsdags var de sista avsnittet av mammas pojkar, tråkigt men de mpste ju sluta någon gång, men killarna valde helt fel tjejer enligt mig! Bobby skulle helt klart ha valt Jane, och visst att man kan dömma henne efter utseendet men hon är iaf smart med tanke på Julia, jag tålde bara inte henne och de vet jag att jag inte är ensam om. Tim valde väl rätt bra ändå, men kanske för ung, hon verkade ju mogen för sin ålder men när de kommer till Cristian så valde han helt fel han med, han borde ha valt Martina ist för lilla Viktoria som inte alls verkade så säker, och de spack för alla killar, Julia var en bitsch som hade 2 killar på sidan om som hon dejtade utanför "huset" helt sjukt! Och hon tyckte inte alls att de var de mista konsitgt, hate her! Och lika så med Cristian och Viktoria, dom hörs knappt av, så FEL val! Läste också att Tim redan hade tjej, HALLLÅ? varför söker man in till ett tvprogram om de redan har någon på utsidan? de är så idiotiskt så de bara sjunger om de! Det var rikigt surt måste jag säga, jag blev så arg, fast de inte påverkade mig, men ändå de var så feeel allting, herregud. Sen kom Bobbis mamma på att hon gillade Jane, bull shit! Aja, och nu till Idol, finalkvällen var helt toppen, bra låtar från Eriks sida och vinnar låten gjorde han helt fantastigt bra!! Och han vann ju och de gillade jag en massa, för Erik var bäst men Calle hade utveckats mest, men de kvittar för mig..
Och nu till de sista, skulle ner i källaren med mamma med ett par grejer, och mina tofflor som är 1000 storlekar för stora tog jag för de skulle gå knappt men jag halkade i trappen och slog svanskotan något så jävulst och de gör så fruktansvärt ont :( så ska ligga i sängen nu och se på film, Thom kommer en sväng, mys!
Och kvällen igår var skojigare än vanligt, men de pallar jag inte skriva om nu, hejs!

:)

Av Maria - 10 december 2009 17:32

Blev utmanad av Tanja så måste göra detta så jag har de gjort ;p

1. Vad heter du: Maria

2. Ett ord på fyra bokstäver: Mjuk
3. Flicknamn: Mariette

4. Pojknamn: Milton
5. Yrke: Målare

6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Mjukisdress
8. Mat: Makaronipudding
9. Sak i badrummet: Matta

10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Missade bussen?
12. Något man skriker: MAMMMMAAA!!
13. Film: Män som hatar kvinnor

14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Metallica
16. Djur: Marsvin

17. Gatunamn: Mellangatan

18. Bil: Mercedes
19. Sång: Mamma mia


Jag utmanar: Emma, Mia, Emelie och alla som vill göra de =)

Av Maria - 10 december 2009 15:05

Idag skulle jag och Petra simmar på sambands tiden men vi skippade de och tog oss en promenad ist och de var hur skönt som helst och de kändes som att de behövdes. Vi gick ner mot vattnet och gick den "gång stigen" eller vad man ska kallade, bort mot kapellet och därefter fortsatt vi gå gånbanan mot fagerviks hållet, upp för en lång backe, mot en raksträcka och mot en annan gångbana och in i skogen och gick en stig som ledde mot sörberge där Petra bor, sedan väntade hennes Andreas där som körde hem mig, de var bussigt så skulle Petra slippa gå tillbaka med mig en bit, är redan dötrött och slut i kroppen, frysen om mina ben bara för jag var så osmart att jag tog på mig leggins ist för mjukisar som skulle vara de smartaste, men jag härdade ut och jag lever ju fortfarande och jag kände att jag måste ut och gå ner, jag mår bra av de och man ska ju göra de som är bra för en och de man mår bra av, man kan som variera mellan gångerna, simma och ut och då, de skulle faktiskt vara nice! Och nu har min ena fot fått lite svagsår men de går att ordna med lite plåster, sen ska jag nog ställa mig i duschen och ta en varm dusch eller fixa ett bad, vad vet jag inte ännu men värme vill jag ha iaf.. Ikväll kommer Thom och gör mig sällskap tills på lördag förmiddag då jag senare ska hitta på ngt med Jullangullan, så helgen är planerad iaf, som alltid annars! Men de ska bli mys, vill ha en hemma kväll nu med Thom, en film med bara mys och imorgon när de är Idol final ska vi ha en massa gotta framför tvn och bara njuta..
Men så har min dag sett ut iaf och jag är helnöjd med att jag tog mig tid och gick en lång promenad, för mig är de långt iaf sen får alla andra tycka vad dom vill :)

Av Maria - 9 december 2009 12:12

Efter jul kommer jag äntligen att få träffa min lilla prinsessa, min bror och Katrine, de ska bli så härligt, dom är saknad till max! Och nu när Elin kan prata en massa kommer de vara extra roligt, visst kommer de bli trångt men de klagar vi och vad gör man inte för att få träffa lilla elin likosm? :) sedan när hon öpnnar mina julklappar som hon ska få av mig ska de bli roligt att se henne öpnna och hur hon reagerar när hon får syn på vad hon fått. Och att få träffa bror och Katrine ska självklart bli skoj de med, de är ju alldeles för sällan man träffar dom, sen måste Thom få träffa alla tre för de har dom inte hunnit gjort ännu, han har inte träffat någon i min släkt typ, men de kommer de med, tids nog! Och framöver ska jag och Thom umgås med Tanja och Robert och de hoppas jag ska bli skoj, för jag och Tanja var en bra relation och hoppas Thom och Robert får en liknade, för de skulle vara skoj om vi kunde ses flera gånger och hitta på något alla fyra, så som förr =) Jag är glad att jag har mina vänner, Thom och min familj runt omkring mig, dom jag har är dom bästa och resten skiter jag i, och vissa växer man ifrån och de är bara att acceptera, tycker de är fullständigt onödigt att gå och vara ovänner, men vill folk vara min ovän så är de helt klart upp till dom, jag vet vad jag står och vad jag tycker, och är de fel på mig så tyck vad fan ni vill, jag orkar inte bry mig längre, jag trivs att vara här jag är just nu och de är toppen! Jag tycker så mycket men tänker inte sitta här och dra upp de, för jag håller de för mig själv eller med hon/han som har emot mig osv, annars sjunker jag lika lågt som dom och de skippar jag helst =)
Och idag var de bara jag och Petra på sambandet, men de var rikigt intressant om en historia en annan tjej berättade, bra och gripande på samma gång, jag skulle nog aldrig fixa de och klara de hon hade varit med om, så de var sjukt stakt av henne att hon berättade allt detta för oss måste jag säga, synd att de andra missade de bara. Och tyvärr blev de inget lunschande med Petra idag, men de kommer fler gånger, så jag gick på ica och köpte kycklig klubbor som jag hade tänkt marinera och köra in i ugnen och fixa till lite ris till de, mumms! Men innan dess blir de nog att loda framför datorn eller dra igång en film, har så sjukt tråkigt nu.. Vill hitta på något med alla är på skolan eller gör annat så ja, ska sitta här i min ensamhet, men de kan vara bra för mig med så jag kan tänka till lite... skööönt!

Av Maria - 8 december 2009 22:22

Känslan jag har inom mig är totalt frustrerande, de känns inte alls som att jag räker till alla gånger, jag vill så gärna räcka till till alla men ibland går de bara inte, jag har inte som hittat mig själv kan jag känna vissa stunder, jag vill kunna vara för mig själv någon gång, men de känns inte som att jag hinner de, allt ska man hinna med, de är tanken att finnas till osv, jag hinner inte med allt, jag vill hinna umgås med mina vännerm thom och med min mamma men i vissa lägen går det inte, vissa är sur över de men då är de upp till dom, för varför är de bara jag som ska stå i centrum och finnas till för alla och höra av mig? varför är de bara jag? de klagar hit och dit fram och tillbaka, de hittas fel både här och där, men ingen är perfekt, ingen! Liksom jag prioriterar dag för dag, vad jag ska göra och hinner jag inte med de så finns det en dag efteråt men de uppskattar inte folk, vissa tror att jag är totalt mobbad som inte har något liv, som måste höra av sig 24/7, jag har faktiskt ett liv med, jag kan inte vara på flera ställen samtidigt, de går liksom inte. Jag är den jag är och den person jag är idag kommer jag fortfarande vara, de som inte gillar mig, slipp då, jag tvingar ingen! Jag fattar liksom inteb hur folk orkar lägga ner så mycket energi på mig, sitta och klaga över en sån liten grej, jag menar... de är så meninglös, man vinner ingenting alls på de, man förlorar snarare på de. Äh, sånt där blir man så fruktansvärt less på, folk som bara håller på att trcka ner mig och allt vad de är, dom skiter jag i, jag väljer dom jag vill vara med. Och jag är en person som inte gillar att supa bort mitt liv och mina helger, de finns så mycket annat att göra, som att umgås med min pojkvän och tex Jula men de stör sig vissa folk på, eller ja folk och folk en person stör sig mycket på de, men jag är gott som vuxen och har kommit ifrån de dära med att "leka av sig" jag har hittat han jag vill leva med, tidigt att säga så nu men de är så jag känner. Men jag tycker de är så recektlös att hålla på, fel och bara vara glad för en väns skull, eller är de för mycket begärt kanske? jag blir totalt besviken, och när man varit i samma bana själv och som klagar på att jag varit där flera ggr, de stämmer inte, en gång och de var med robin, men han var min första kärlek med så vad gör man inte? jag har aldrig satt min pojvän framför mina vänner, de är bara en person som sagt de, ingen annan, alltså borde de inte vara något problem bara för en person och de är illa, för en vän som verkligen borde uppsskatta de, men tydligen inte! Jag är så förvirrad och less, jag förstår inte, tydligen räcker man inte till helt enkelt, men jag har gett de ett försök iaf. Och de är så mycket mer jag vill få ut, så mycket jag vill skriva, men de skulle ta hela natten, jag får återkomma.. Vill verkligen skriva av mig, alla tankar måste ut, allt agg!!

Av Maria - 8 december 2009 14:48

I natt måste sov jag hur skönt som helst måste jag säga! Men i morse däremot så var jag ruskigt trött, har varit de flera dagar nu och de beror mycket på vädret med och att jag lägger mig alldeles för sent, men de blir en vana att sitta uppe länge framför tvn och datorn, de måste bli en ändrig på de känner jag. Jag skulle ha konditionstest idag men då var han sjuk, så måste vänta yttligare en vecka på de, antingen kan inte han eller så är de jag, men ärligt talat så pallade jag inte idag men ville ha de gjort. Men hade iaf mitt samtal med Eva och de gick ju bra, och efter jul någon gång ska vi ut på praktik men de står still i mitt huvud på vart jag vill vara, visst vill jag komma ut men jag känner ändå att jag vill vänta pga många saker som jag inte alls vill dra upp här men de årdnar sig på ett eller annat sätt! Imorrn börjar man tidigt igen, känns inte alls peppande, men de ska nog gå bra de med, sen får vi se om fröken Petra är frisk då, om vi ska luscha eller inte, de är upp till henne :)
Men nu ska jag diska åt min mammi. hej

Av Maria - 7 december 2009 18:21

För i morse satt jag framför tvn och kollade på the voice som nästan alltid om de finns tid över innan jag ska gå på sambandet, de dagar jag börjar tidigt, och förra veckans klipp kom tillbaka, de jag inte hade sett tidigare och det spelades upp en låt där som jag fastnade för på direkten, har hört den många många gånger innan men sedan försvann den ut mitt huvud och jag letade som en galning på youtube på olika klipp, vred och vände upp och ner på allt men ingenting fungerade, sen så gick jag in på the voice hemsida men min dator är inte allt för bra, för att kolla på vissa klipp och lyssna på radio, de går liksom inte och inte vet jag varför, de har fungerat innan och så men nu är allt helt väck! Men så kollade Tanja upp den till mig efter många om och men ded allt jocks och frågor jag ställt andra, sämsta beskrivningen ever, hade inte som ngt att gå på, jag trodde han var blond fast han var brunett så skulle aldrig få fram de om inte Tanja smart som hon är fixade fram de till mig, och de är jag evigt tacksam för, jag blir som galen när ingenting vill fungera för mig, när minnet bara sviker men de gjorde inte min vän Tanja, de känns super bra nu när de kom fram vad han hette, de lättade totalt på mitt hjärta och nu låter jag super fjantig men fan så skönt de är när de kommer fram efter mycket letande, SKÖNT! Tack Tanja, du är en ängel och räddaren i nöden, du räddade min dag och de är så jävla massa plus i kanten de dära, ingen annan fattade men du fattade och du hjälpte mig, happyface!
Tanja och Petra ska man vända sig till när de gäller musik eller tvserier, för dom kan dom, men i detta fallet hade jag inte mycket att gå på, så gjorde de svårt för Petra. Men nu ska jag käka en muffins sen blir de att spela lite cafe sen bara njuta av resten av dagen, kanongo mat fick jag idag med, de behövses i denna trista trötta dagen..
Och imorgon ska jag ha mitt kondistest på sambandet, de har bara segats ut gång på gång, men nu är de kin tur, jag ska ge gärnet, men jag kan sätta en tia att den är sämre än standard, eller vänta... jag går ju 7 trapper om dagen, och de är inte lika jobbigt, så lite kondis har man fått på köpet!
Och resten av morgon dagen vet jag inte alls vad som står på spel, någon som vill loda med mig.... SKRIV!!

Av Maria - 7 december 2009 12:54

Idag har det varit en rätttrist dag, vädret är uselt och inte ens en snöflinga ligger kvar på marken, de är snart julafton och ingen julstämning alls! Det blir nog en grönjul med en massa regn och kyla. Förra året var de packat med snö och nu ingenting, hur kan de komma sig? men iaf så har jag börjat städa nu, ska väl pyssla på med pynt senare med men nu finns de ingen ork till de, ska damsuga om ett litet tag sen ska jag bara ta de lungt och bara glo på tv, orkar inget idag men städingen är ett måste!! Och ingen mat har jag fått i mig heller, är som sagt sugen på kycklig, så ska mog marinera de om ett litet tag efter jag damsugat av lite så jag kan renbädda under tiden. Känner mig faktitkst duktig :) och julklapparna är gott som klara, bara småfix kvar och ngt till bror och katrine, men vad vet jag inte än. Och där efter ska jag dra på snören för de har jag inte orkar fixa ännu, lat som man är! Men nu ska jag fortsätta sen firra lite mat innan jag dör, puss och hej!

Ovido - Quiz & Flashcards