Alla inlägg under december 2009

Av Maria - 18 december 2009 11:08

Vad jag menar med en naken fredag är därför det är slut på idol och man har varit så van att man ska se det, att de absolut inte är något annat som får komma ivägen. Det blir som ovant, kommer säkert få värsta paniken sen att "oh nej, nu missade jag idol" nu låter jag säkert som värsta nörden, men jag älskar verkligen att kolla på idol och så är de bara, sen får ni andra tycka vad ni vill =) men ist så ska jag se bonde söker fru sista gången för de slutar det med, och efter det åker jag och Thom upp till hans stuga över helgen, och eftersom jag är tjej har jag packat med mig för en hel vecka känns det som, men lika bra att ta med sig för mycket än för lite, så anser jag det iaf. Men de ska bli mysigt och skönt att komma bort ett tag, det behövs verkligen nu känner jag! Och om ett litet tag kommer Cattis till mig på fika, men så glömde jag köpta någon dryk vi ska ha till fikat jag köpte igår så då blir det ut i kylan men jag tackar gud att jag har så pass nära så jag slipper härda en längre tid, men det måste jag göra senare ändå, måste till kommunen och lämna papper till min soctant, så jag får lite åengar i januari så jag kan ha råd med min underbara mobil som snart är min =) sen ska jag på lidl med mamma och köpa lite gotta tills ikväll, så jag är fullbokad idag med andra ord. Är sugen på att äta ute mat, men jag känner att jag inte rikigt har råd med det, ska ju köpa lotter åt alla med innan jul sådära.. Men nu ska jag orsta gaddarna sen ska jag dra på mig ytterkläderna och gå och möta Cattis.. Åter kommer effter helgen..................... puss då

Av Maria - 17 december 2009 13:32

Idag blev det ingen promenad pga kylan, brrr.. Men det är skönt att vara hemma ändå, ska plocka undan lite och diska. Kan inte packa förren imogon ikväll är de tvättning och allt ligger i tvättkorgen typ, så då får jag göra det imorgon, stressigt men de finns inte så mycket annat att göra, ska få besök av Cattis imorgon med, då blir de fika time och en pratstund innan hon springer iväg och klipper sig, då blir de för mig att packa och käka lite innan Thom kommer och hämtar mig, ska vara borsta hela helgen i hans stuga, sen får vi se vad vi hittar på, åka skoter hoppas jag på =) och hoppas också att de inte blir allt för kallt, för det skulle jag inte palla och den värken jag har skulle inte göra det bättre.. Men får ta med mig en massa varma kläder och en massa gotta så jag klarar mig hela helgen (: så ja, idag blir de bara att ta det lugnt sen se på tv ikväll, pallar verkligen inte att gå ut idag, men måste på ica känner jag och köpa fika tills imorgon och de jag ska ha med mig till stugan! Men de var väl allt, puss påre

Av Maria - 16 december 2009 21:49

Så många år vi varit vänner men kanske inte umgåts så intensift men vi har ändå delat glädje och tårar, du har ändå funnits där för mig när jag varit nere på bottren och jag har funnits för dig men kanske på ett annat sätt och nu under en tid har vi inte haft någon större kontakt av många anledningar men de är ändå inte mitt fel tycker jag, jag har försökt starta en konversation med dig på sms men du verkar så tvär och sur så då orkar jag inte slösa någon ernergi på det. Och när du är där uppe och jag här nere och har Thom så måste du nästan förstå mig lite också, vi var liksom inte ett par inte ens i närheten utan bästa vänner, för vi träffades ju emellan åt men nu har allt bara runnit ut i sanden, ingenting finns kvar, inte från din sida iaf, det är så det känns! Jag tycker inte alls att jag svikit dig, för jag förstår dig och jag tycker du borde förstå mig lite du med, jag bryr mig om dig men du är för blind för att inse de och visst att saker och ting förändras men ska vår vänskap spricka pga att du går lumpen och jag har kille? jag har haft andra killar under vår tid vi varit vänner och de har liksom inte varit något hinder men tydligen så har du skapat en mur runt om dig nu, som jag är på andra sidan om, som du inte heller tänker släppa in och smset jag skickade iväg var vänligt men de jag fick tillbaka var mer som ett slag i hjärtat, jag förstår liksom inte hur du tänker, bara på dig själv eller? jag tycker de är så otroligt synd bara, om jag får tycka till, men de är jag. Men vill du ha de så här, så varegod. Och jag vill bara tillägga att du inte är en bögkompis, eller att du vill vara någon och ingen förklaring till det heller, så ja.. vad gör man? gilla läget ellllllleeer??? leeeessss!

Av Maria - 16 december 2009 21:10

Idag är det så satans kallt ute så ja, de går inte att beskriva med ord, jag har fortfarande min vårjacka men den säger jag hejdå till och hej till vinterjackan. Hade i och för sig min mössa på mig och mina vantar men ändå så var de kallt, ska köpa ett par tjockare tumvantar, inga fingervantar för dom ger knappt någon värme. Men idag efter sambandet och cafe åkte jag med mamma till birsta, vi var på ica maxi och handlade lite så jag köpte en extra julklapp till Thom och ett par legging till mig själv, har ju hål i varenda par jag har, skit dåligt kvalité och dessutom har förra masikerna i förra lägenheten förstört en massa plagg. Sen så köpte jag ett par extra vinterskor och de var behövligt, mamma köpte samma par och samma färg så nu ska mamma märka sina, haha! Men sen när vi var klar med allting så var de att trippa till bussen, men attans så kallt de var att stå där, i 20 min och det kändes som en hel evighet, men härdade ut och tog en varmdusch när jag kom hem, vilket var skönt :) åt kassler med ostsås och kollade på bonde söker fru, de är så soligt att se, speciellt att se Roger ;p och mer av de tittandet blir de imorgon och på fredag (Y) och imogon blir de promenad med Jessica och Petra under sambands tiden, sen blir de bara att ta de lungt, orkar inte göra så mycket känner jag och jag ska få min motion imorgon och sen får jag slappa :) men de var de..
puss och hej.

Av Maria - 15 december 2009 19:12

Usch vad tiden går segt när man är trött och har tråkigt. Jag har knappt gjort någonting idag mer än städning ovh diskning, mer har jag inte orkat och så ansträngande är de inte att städa mitt rum, de finns liksom inte så mycket prylar här inne. Vill baka någonting men orken finns inte där, så ja, ska snart lägga mig under täcket och se halv åtta hos mig, jag har ju missa ett par ggr på de, men bara för jag vill se de nu så var de säkerligen sista avsnittet förra veckan, men de återstår ju och se.
Tog första badet idag i nya lägenheten och snacka om skillnad de är på att bada här och i den gammla lägenheten, här kan man iaf andas och bada länge, för i förra lägenheten fick man panik och ingen luft typ, aja ointressan fakta. ska lägga mig i tid idag med tanke på min trötthet nu, likabrare när man ska upp imorgon, gå på sambandet, luncha med Petra sen tillbaka på sambandet på aktivt café, lite jobbigt är de, men måste man så måste man, man får ju gott fika där så lite kan man väl stå ut med, sen blir de birsta med mamma som jag nämnt tidigare, men just nu är jag inte de mista peppad för de, men de är ju imorgon..

Av Maria - 15 december 2009 14:12

Jag är så otroligt glad, igår snöade de och idag med, det är så härligt så ja, de går inte att beskriva! Jag hoppas de kommer snöa hela natten och fortsätta snöa tills julen, så de blir en riktigt vit och härlig jul, då kanske man får julia julkänsla ändå =) och jag och mamma ska baka bullar och pita bröd framöver med, mumms! Och idag var inte Morgan på sambandet heller, så då blir de nästa vecka jag kommer ha mitt cykeltest, om inget går i vägen denna gång med? ;p börjar bli en vana nu, vill ha de gjort för en gångs skull men de verkar ju ta sin tid och ja, de finns inget att göra åt den saken! Känner mig så förbaskat trött nu, men jag borde städa och diska lite, för städas behövs och om jag inte diskar blir väl mamma inte så happy kan jag tänka mig, skulle gå till röda korset idag men, men vet inte om jag har någon ork till de :/ är helt slut i knoppen och kroppen! Och imorgon efter sambandet och aktiv café ska jag med mamma på birsta och köpa de sista julklapparna, de börjar bli tait med tid nu.
Aja, skriver kanske mer sen..
hejsssss

Av Maria - 14 december 2009 11:39

Som vanligt var jag trött i morse, men tröttare än vanligt, kände att jag inte hade alls någon motivation, ville bara ligga kvar och sova. Det var så varmt och mysigt under täcket. Men pallade mig upp iaf, fixade till mig lite och satt mig med en hårdbrödsmacka och ett glas vatten, jag orkade inte göra något anstängande, lathet kallas det. Kollade lite på the voice och som alltid är de skönt att titta på innan man ska iväg och man blir som avslappnad och sen är de så skönt med svaller med ^^, men på sambandet var jag lite piggare och nu efteråt är jag sådära trött igen, men ska snart värma en billys pizza för jag är så dålig på att ställa mig och göra ordning någon mat när jag kommer hem, vänta oftast på att mamma ska komma hem, men ska iväg till vårdcentralen runt halv tre så måste nästan göra något innan dess, för min mage skriker efter mat, och visst är de inte de nyttigaste men de är iaf bättre än ingenting! Sitter och lyssnar på vinnar låten av idol och massa andra låtar som jag kommer spela sönder, de är de som är så tråkigt :( men men.. Thats it!
hej.

Av Maria - 13 december 2009 20:43

Jag känner mig totalt jävla rastlös så de finns inte, jag har så jäkla tråkigt, Thom åkte ifrån mig för ett tag sedan och nu finns de ingen inne på msn som är social, inte ett skit på tvn. Ibland bara hatar jag söndagar! Men måste väl sussa om ett tag om jag ska orka med sambandet imorgon, bara två veckor kvar drygt, eller ja mindre men sen är de "lov" och gud vad skönt de ska bli =) det snösade ett litet tag idag men de var inte mycket alls, hoppas på en massa minus grader i natt så de kan komma massvis med snö, för snö måste vi ha innan jul, eller har jag fel?
Aja, finns väl inte så mycket att skriva egentligen, så hejpåer!

Ovido - Quiz & Flashcards