Alla inlägg under november 2009

Av Maria - 4 november 2009 13:33

Jag och Jessica satt och diskuterade om socbidraget idag och då kom vi fram till att hon inte lämnat in kontopappren och jag inte skrivit ngn ansökan om bidragrt bara lämnat in kondouppgifterna, och de borde jag nästan ha fattat att man ska lämna in bägge delarna, men de kopplade inte ihop förrens idag så då får jag vänta yttligare ett par dagar innan jag får pengarna, hoppas innan fredag eller på fredag så jag kan shoppa smink och så, har ju fått slängt allt i stort sätt med tanke på min ögoninflammation som nu är bättre, men pepper peppar ta i trä, ska fortsätta ta salvan ett par dagar till bara för att försäkra mig på att de är borta helt, så de inte kommer tillbaka! Och sen gör Tanja mig sällskap på fredag, vi ska se idol och ha de trevligt som vi alltid har :) de ska bli kul och de ser jag fram emot med! Och de är temat att världens bästa låt och de får vi se hur de blir, hoppas att rätt person åker denna gång.. Sen så fyllde Julia på min mobil igår, så nu har jag pengar och gratis sms, men hon ska givetvis få igen pengarna när jag fått pengar, men de var så snällt att hon gjorde de via internet, fick 40kr extra och de kan jag behöva =) och idag skrapade jag ihop lite pengar för att jag skulle äta med Petra som vi gör vanligtvis på onsdagar men hon var sjuk idag så käkade med Emmy och Sandra, dom räddade min dag där kan man säga, var så sugen på kina mat idag och kände att jag skulle måsta äta ngt, kan inte vänta tills 4 innan mat, för innan pallade jag inte laga ihop ngt, men nu är jag mätt och belåten. Ska äta runt fyra igen, om nu ngt går ner, sen kommer Thom till mig och hämtar upp mig sen åker vi till han och imorgon ska jag på möte klockan ett med Jessica, med AF så de blir ingen träning som var planerat, men de hinner jag :) så nu ska jag spela lite sen ska jag vila och packa innan jag drar iväg :) men de var väl allt för idag.. Puss

Av Maria - 3 november 2009 19:55

Överallt läser man att "kvinna blev med barn tros p-piller" och blabla.. Men idag på aftonbladet läste jag att en kvinna som var trebarns mamma blev gravid trots att hon åt p-piller, cerazette precis som jag gör och jag vet ju att de inte är samma sak som vanliga pillerna man stoppar i sig, men denna kvinna hade inte glömt en enda gång och hon hade ätit dom i 1,5 år och lilla jag bytte till dom för snart två månader sedan och eftersom man inte får ngn mens oftast ska man gå orolig och tro varje månad att man är gravid eftersom dom pillerna inte är lika säkra som ett vanligt piller, jag blir seriöst helt galen och förkrossad när man läser ngt sådant, de är inte alls kul. Jag är döoroligt hela tiden typ, men när sånt där kommer upp öker de mina stresshormoner och de drabbar mig ännu mer, jag hatar verkligen att känna så som jag känner! Och enligt hennes test visade det ett streck som i vanliga fall brukar betyda att man inte är gravid, men för henne var de ett tecken på att hon var gravid, uiaf som jag uppfattade de, och tester man gjort visar ju att man inte är de med ett streck, men de kanske är olika från test till test, men tycker de vore lite knas med tanke på att gravtest som gravtest? de borde liskom visa lika för alla? och man måste väl kolla sig varje månad nu med tanke på att vissa blir gravida även om de äter piller, de är självklart från person till person, men de kan faktiskt hända och visst att de finns en risk med allt och att inte ngt medel är 100% men ändå känns de som att de vanliga pillerna man äter är ännu säkrare än cerazette och de kan nog stämma, eftersom dom inte har samma sak i sig, men ändå jag hatar mina onda tankar, och när de skrivs ut gör de inte saken mycket lättare :S man blir som galen och helt förtvivlad. Men jag kan tyvärr inte äta ngt annat piller och de är så sjukt störande :( men vad gör man? ingenting.. Jo, att man kan kolla sig emellan åt, för ngn abort skulle jag aldrig klara av!
Så ja, allt visar sig med tiden..

hejpa

Av Maria - 3 november 2009 12:51

I natt har jag vaknat ett flertal ggr, de är så tråkigt att sova själv, brukar ju sova med Thom för de mesta men inte i natt, de är alltid svårare att somna och koppla av då :/ men de gick ju till slut, men de var inte alls kul. Men sista gången vaknade jag, supertrött men pallade inte vakna gång på gång, så jag klev upp och slog igång andra avenyn vid tjugo i tolv sen såg jag riverside lite innan, så tråkigt att aa bara är en gång i veckan ändå :/ men man hinner ju se fram emot ngt iaf =) och nu är jag nyduschad, ska göra mig klar för att sedan gå på möte på sambandet, men de blir inget konditionstest för min del, börjar bli en snorunge så de skulle inte alls vara bra för testet eller min kropp och hälsa, så får vänta yttligare en vecka, kan inte jag så kan han och tvätrtemot men nu borde han förstå att jag inte sätter mig på spinningcykeln..

Sedan väntar jag på att jag ska få pengar från soc men de verkar ju ta en himla tid för dom och jag hatar att vara utan pengar, för har inte gratis sms elelr rpngar på telefonen heller, bara så jag kan ringa en signal och de är skit drygt, men de finns inte så mycket att göra åt saken än att vänta, önskar att jag bodde i stan för där går de snabbare och en tusenlapp mer, de skulle inte vara helt fel och snart är de jul, måste köpa julklappar och så, inte vänta till sista dagarna.
Men nu ska jag klä på mig och dra iväg, sen när jag kommer hem ska jag käka lite mat och sen vila, har så ont i huvudet och mår inte alls på topp, hoppas jag inte blir sjuk, de har jag inte tid med. Men aja, hörs!

Av Maria - 2 november 2009 21:35

Som ni ser har jag ändrat lite på min blogg men de jag vill ha bort är den vita linjen som syns och jag vet inte om de går att göra ngt åt den, men jag skulle jätte gärna vilja få hjälp med de om ngn skulle råka veta, de skulle jag uppskatta jätte mycket :) för just nu ser de knas ut, men resten är jag nöjd med. Så vore tacksam för ett svar, om de nu går att fixa bort den ^^,

så ja, de var väl de..

puss!

Av Maria - 2 november 2009 12:26

I fredags kväll kom Julia och Thom till mig, vi kikade på idol och att Erika åkte ut var helt och hållet helt fel tycker jag, hon var värd att stanna längre, jag fattade inte hur svenska folket kunde rösta ut henne eller så var de bara de att alla trodde kanske att hon satt säkert! Men efter de körde jag och Thom hem Julia sen låg vi och kolla på film om jag inte minns helt fel sen på lördagen vid ett hämtade vi alla upp Björn inne i stan, sen körde vi hem dom till Julia sen senare vid sex kom dom och kollade på film med oss, sen surrade vi lite sen kollade vi på en till film sen så åkte Björn hem och den kvällen var jätte mysig med en massa skratt och glädje, lika så i fredags. Och på kvällen åkte vi hem till Thom och sov över där, supermys! På söndag kom hans syster söner och hälsade på, de var trvligt, dom är så himla söt och goa =) så de var skoj! Och på kvöllen åkte vi hem till mig, kollade på ensam mamma söker och snart är de slut på de programmet också :( de är synd men de är så bra och de är så kul att följa dom. Och efter de gjorde vi oss nattisklara och sedan fick jag en skön helkroppsmassage av Thom, han är så duktig på de och de var så skönt =) men de var väl allt jag hade att säga, nu ska jag ta och vila sen så blir de väl att kika på tv eller ngt, vem vet.

hejs

Ovido - Quiz & Flashcards