Alla inlägg under september 2009

Av Maria - 13 september 2009 16:47

Varför är det oftast så tråkigt på söndagar? om de skulle heta ngt annat skulle det säkerligen ha varit roligare, eller vad tror ni? jag vaknade halv tollv idag och för mig är det ovanligt för brukar oftast sova till ett eller två, kring den tiden, men nu har det växlat, på sätt och vis är det bra så man inte sover bort hela dagen, men samtidigt är de så skönt att bara sova ut, och läänge. Men snart är de slut på de med, nu om två veckor drygt börjar mina rutiner, då blir det att gå upp tidigt, men kommer ha skoj, träna och äta rätt så det känns hur bra som helst, de känns toppen helt enkelt! Redan nu känner jag mig trött, men de är ju söndag och jag har tråkigt så kan inte förvänta mig ngt annat precis =p vet inte vad dagen eller kvällen har att bjuda på men funderar på ta en liten sväng ut och gå, beroende på hur lat jag är idag, för har varit på affären idag och de var ju inte jobbigt, men nu när man sitter här framför datorn blir man seg som fasiken, men de ska de bli ändrig på, de kan ni ge er fan på ;d så nu har jag skirvit lite rader idag med, inte allt för intressant men de kommer väl, puss på er godingar!

Av Maria - 12 september 2009 18:47

Nu sitter och och dricker cooola med mina tjejer, fick colan av Julia och de tycker jag var super gulligt av henne, liksom vem vill inte ha en cola av henne? Sen är Emelie här med, hon tycker också om cola som Julia också gör, vi ä'r cola flickor, inte coola utan coca =D Det tycker vi är fränt på ngt sätt, vi åt glass förut, så de är bäst att ni skriver upp de i en anteckingsbok för de är viktigt, iaf för oss, eller ja..

FILM ikväll kaaaaaaaanske.. hejs................................

Av Maria - 12 september 2009 00:39

Idag klippte jag bort de värsta som var sliten av mitt hår sen färgade jag de brunt och de böev faktiskt super bra, jag är helnöjd! Det är lite mörkt tycker jag, men de är mest för att jag själv är ovan, de är bara farmor som jag vet som kommer att klaga, men de skiter jag i, jag är iaf nöjd och de är jag som ska ha de sen skiter jag i resten, för vem bryr sig? =) sen blev jag bjuden av julia och hennes pappa på bio, de blev beck och de blev bara av en ren slump och de var ju jätte trevligt, filmen var super bra med, hade velat sett den länge nu och den var värd att se. Ska snart lägga mig, är rikigt trött och seg i hela kroppen, var uppe med tuppen idag, eller ja 10 är tidigt för mig, men de blir de snart ändring på. Aja, de var väl vad jag hade på mitt hjärta, skriver en dag imorrn (idag) igen :p

puss på er hottisar!

Av Maria - 11 september 2009 11:47

Just nu sitter jag och väntar in tiden när bussen ska gå, ska ta den som går fem över halv ett och där efter när jag är inne i stan ska jag direkt på john bauer och träffa isabelle som jag ska köpa hårfärg av. Sedan tar jag en sväng upp till farmor och träffar mina släktingar från Halmstad och där blir jag till halv 3 sen ska jag möta upp Isabelle så vi åkter hem tillsammans till mig och mixtrar med mitt hår! Och ikväll får man se om man ska träffa Louise ett tag med Emelie, eftersom hon är hos hennes mamma och de var inte satt man var med henne igår, utan de var ju ett par år sedan :/ men de är svårt nu när hon bor i Skellefteå, de är en massa mil upp så man får passa på nu när hon är i Timrå =) Men nu ska jag dra på mitt ett par strumpor och fixa väskan. ¨,

puss!

Av Maria - 10 september 2009 21:51

Hyffsat less, idag har det inte varit min dag helt enkelt! Från att sova över till att råslarva med maten, tjaffs med mamma och kraschade mina ljuslyckor som inte går att få tag i längre till att pappa inte kan planera rikigt och jag får inte mina pengar från soc, jag blir galen! Allt kommer på en och samma gång, jag blir så less och ja, inget går som man vill, iaf inte idag. Men imorgon blir de att ställa klockan, äta frukost och diska 1000 ggr så min mamma blir nöjd, sen göra mig klar för att åka in till stan och träffa mina släktingar hos farmor, sen dra ner till JB för att träffa isabelle och där ska jag kolla ut en hårfärg, de är på tiden känner jag och ja, sista dagen ni alla får se maria som blond om ni inte hinner se mig imorgon innan förändrigen sker, men hoppas de blir bra för annars går jag under jorden känner jag, en jävla pissig dag idag, helvete!

Av Maria - 10 september 2009 12:20

Fan så besviken jag är på mig själv, jag skulle på möte idag med sambandet klockan 10 men vad gör jag? jo, jag missar hela mötet för jag försvover mig och inte lite heller, två hela timmar och dom har ringt mig men smart som man är yttligare en gång så hade jag min mobil på ljudlös och vibb av, FAN! Så ja, nu får man inte tag på henne jag skulle ha möte med, skickat ett sms och ringt två ggr och mer kan jag inte göra, bad om ursäkt och visst kan man sova över och de händer alla. Men jag är den personen som håller tider och sover inte över, de finns liksom inte men idag fanns de där, och de hände en gång men de känns som en gång för mycket, nu är de gjort och tyvärr kan man inte spola tillbaka tiden, så som jag önskar att jag kunde göra nu! Jag visste ju att jag skulle dit men de b ara försvann igår kväll bara för jag är så glömsk nu för tiden, skrev ju in de på mobilen och i min kalenderbok, men ändå glömmer jag, åååh... Men hoppas hon snart hör av sig så jag får förklara och förhoppningsvis att hon tar de bra, att jag får en ny tid, för de måste jag! Är rädd att dom tror ngt sånt om mig, för jag skröt typ att jag aldrig sover över, att jag är bra på passa tider, de var ju passande nu :S aja.. ska göra ngt vettigt nu jag, blir stressad av allt skit, blir galen och besviken på mig själv och de kommer jag vara tills jag fått tag på dom. Så vare iaf, puss!

Av Maria - 10 september 2009 00:43

Jag ångrar inte en sekund att jag lärde känna dig, du är en person som får mig att våga tro och i din närhet kan jag vara mig själv utan att göra mig till. Du sprider ut glädje och värme på samma gång, du ser mig som ingen annan, du är helt magisk! Och när du ser på mig med dina vackra ögon kan jag inte göra annat än att le, dom ögonen förtrollar mig, dom är så otroligt vacker precis som hela du och din personlighet. Jag är så glad att jag fått lära känna dig, känns som jag är känt dig så länge men det är bara sedan januari detta år, snart ett år bara och tiden går så fort men ändå så långsamt, ja du är en helt underbar människa på alla sätt och vis. För mig är du en glädjespridare, du är helt otrolig! Vi har alltid så roligt när vi är tillsammans, vi skrattar och vi är så lika på många sätt och vis, vi kommer så bra överrens och det finns ingen som är så snäll och omtänksam som du, jag är så glad att du finns i mitt liv, att jag få dela en pusselbit med dig. Du är en speciell person som betyder någonting extra för mig, om alla hade någon som dig vid sin sida skulle ingen människa behöva deppa för du är en av dom bästa, vad som än händer så kommer du alltid ha den dära speciella platsen i mitt hjärta, nu som föralltid! Jag vill tacka gud att han inte tagit den vackraste ängeln på jorden upp till himmelriket, du är en ängel utan vingar.

Av Maria - 9 september 2009 22:53

Nu börjar jag få stil på bloggen känner jag, men de är lite mörkt ännu med färger och så men jag diggar de iaf (Y) just nu sitter jag och surrar med Thom i tele, så social är jag :) sen är jag med min lilla fu emelie, vi har kollat på idol och man fick ju sig ett skratt, så roligt! Ja, ni kanske såg? det blir väl bara att softa och kanske dricka ett glas oboy innan läggdax. Men har inget att säga nu mera, hörs!

Puss

Ovido - Quiz & Flashcards