Alla inlägg under september 2009

Av Maria - 23 september 2009 22:40

Ja, snart är de slut på "lyxet" och då menar jag givetvis på att de kommer bli slut på att sova ut, de får bli på helgerna, dom kommer jag utnyttja och uppskatta efter man klivit upp tidigt. Men jag ser fram emot detta och de ska verkligen bli jätte roligt, jag längtar på sätt och vis, de är ju trotts allt på måndag. Och imorgon ska jag sova ut, sen ringa på soc och höra efter eftersom de är så "lätt" att få tag i dom och speceillt deras "jätte bra" telefon tider och att man kommer fram "alla ggr", ja man blir ju som less men de är inget ovaligt, soc är inte älskad av många och dom som älskar dom är få. Men jag ska kräva mina pengar, så är det bara. Men fick pengar av snubben som körde på mig, tusen kr och femhundra hade jag lånat av mamma, så hon fick igen dom nu. Men unnade mig idag med ett linne och jeansleggins, svarta jätte fina, köpte dom på bikbok, min affär rakt av =D Och just nu är jag super trött, var på sjukan idag och gjorde lite tester om allt möjligt, de var svårt men ändå skoj =) Sen har jag bakat nergerbollar med Emelie och hennes lillebror, de var skoj och gööööötttans! Men nu orkar jag inte skriva mer..

Ska avsluta med att gratta Tanja och Robert som firar tre år tillsammans idag, gratttttiiiss <3

Av Maria - 21 september 2009 20:46

Som sagt, jag ringde på af idag och pratade lite, ringde sedan till soc, men råkade ringa 7 min efter två och hennes telefontid var mellan ett och två så då får jag ringa imorgon efter jag harit på UM, eftersom jag ska till cathrine med och surra med henne så måste jag ringa på mobilen så hoppas hon pratar snabbt, för jag måste ju få in mina pengar, och har tusen kr på mammas konto som jag fick av han som körde på mig, men de blir minus femhundra eftersom jag är skylldig mamma de,  så måste hålla i mina pengar hårt nu, iaf jag inte får pengar från soc, för de verkar ju ta flera år innan dom ens kommer igång med allt! Men iaf, sen har jag mest bara slöat, sett på tv, baka nergerbollar och haft besök av mikkan och malin, de var trevligt för man träffar inte dom allt för ofta och trodde att de var idol idag men då blev jag lurad :/ tråkigt värre. Men imorgon ska jag upp tidigt, ska på UM som jag nämnde tidigare sen iväg till cattis, och senare blir jag häntad av thom, så då ska jag umgås med han, så imorgon blir de en fullbokad dag. Och på onsdag ska jag på sjukan och göra lite tester, de kommer ta tre timmar så kommer vara död i helgen, garanterat :( sen börjar mina rutiner, samtidigt ska de bli jätte skönt samtidigt som de är så skönt att sova ut, men måste vända på dygnet helt och hållet. Men aja, nu ska jag snart dra igång en film, sen lägga mig i sängen, sen sooova tills klockan ringer, och sen ta bussen in till stan, behöver en massa sömn, är sjukt slö idag, har inte varit utanför dörren idag, men de kan vara skönt de med. Men puss påer!

Av Maria - 21 september 2009 13:58

Ja, vad ska man säga? jag gör i stort sätt allt men dom gör ingenting. Jag undrar vad problemet sitter i egentligen? Jag blir galen snart och detta kommer jag måsta tjata om flera ggr för att något ska hända, men de gör inte de vilket fall, jag är på dom och ringer, går genom arbetsförmedlingen men det har fortfarande inte hänt någonting alls, jag skrev ett brev som de stod precis allt på som jag ville få ut, har inte fått ett svar än, hon på sociala har inte ringt mig än, jag bad henne göra de om hon missuppfattade något i de jag skrev eller om det var något annat hon ville. Jag bad henne ringa hon som jag har på arbetsförmedligen men, men det har hon säkerligen inte gjort, ringde henne nu men inget svar så ska snart pröva ringa dit igen, för detta gör mig galen och när man sitter i den sittsen man gör, man måste ha pengar för att överleva ocn nu när vi ska flytta och allt sånt gör de saken ännu svårare, då har vi ännu mindre att rörar oss på, vi kommer vara bank och inte kunna leva på något alls och jag kommer inte kunna fortsätta leva på min mamma livet ut, jag är fan tjugo år gammal, men de känns inte som de, jag hatar att leva på andra, och på min mamma. Jag vill göra lite saker med, köpa mina skaer för mina egna pengar men de är en omöjlighet om de ska fortsätta vara på det här sättet, för kollar mitt konto flera ggr per dag OM de kan vara så att dom lagt in pengar på mitt konto, men det har dom inte, allt ska vara på deras regler och villor, deras egna som dom bestämmt och hittat på själva, det gör mig så jävla förbannad! Jag måste ha pengar nu, och jag låter desperat och de är jag, har inte fått pengar från augusti månad och inte för denna heller, och jag kommer aldrig få för båda och de gör mig ännu mer förbannad, jag har rätt att få de, de sa hon på af med, så ja.. lär ju inte heller få pengar för jag går på sambandet heller, men då kommer jag stämma skiten! Så åt helvete med typ allt.

Av Maria - 20 september 2009 16:26

Veckorna bara rusar fram och detta år går av bara farten och snart flyttar man och de är så efterlängtat så ord kan inte beskrivas! Och idag är de söndag igen, ingen skojig dag alls.. Men har bara slappat idag och snart blir det en promenad med Emelie, sen hem och diska och bara kolla på tv, för de är ju ensam mamma sökes och de finns ju några snygga killar där att kolla på och denna gång ska jag se varje ansnitt.

Och min höft, jag vet inte vad jag har för fel på den men har så jäkla ont i den så jag vet inte vad jag egentligen gjort, för de ska ju alltid vara ngt, så typiskt! Men nu ska jag kamma mig sen ut i friska luften..

Sen får jag ju inte missa riverside, de verkar som sagt vädligt overkligt men de är väl så b-skådisar är i början.

hejs

Av Maria - 20 september 2009 01:09

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev blogg, men nu är jag på fötterna igen :) jag är på sånt bta humör nu för tiden, jag skrattar och känner att allt är toppen, iaf för de mesta! Och snart, den första oktober går första flyttlasset, så snart bor jag inte i detta dårhus längre. Det ska bli så skönt att komma ifrån detta områda, men hellst av allt vill jag lämna timrå för gott men det går inte, tyvärr.. Och nu är de inte alls långt kvar på mitt "lov" men de ska samtidigt bli skönt att göra ngt på dagarna, jag är som ett nattdjur och de är inte så bra, så borde snart välja av mig så jag har lite försprång iaf =p

Men idag har jag varit med mammsen på birsta sen kom jullan till mig och surrat lite sen umgicks vi med tommy, det var en skrattrik kväll kan jag lova! I morgon? jo, då blir det till att sova ut om en viss person som kallas för mamma inte drar igång damsugan eller lever om.

Men det var väl allt för denna dag/natt..

hörs!

Av Maria - 16 september 2009 17:27

Jag blir så less, jag var på af idag och hon som jag har där är en ängel men soc skulle kontakta henne i måndags, men har dom gjort det? nej, de har dom inte och de är fan deras jobb, för jag har inte fått ett öre sedan en och en halv månad tillbaka. Jag har rätt att få i augusti, de sa hon på af med, men dom är så satans seg och trög på soc ibland så man får ngt psykbryt på dom, jag fattar inte vad dom gör på dagarna, sitter dom i fika rummet och surrar skit eller vad är de frågan om? min handelsplan gick ut den 9 september och innan dess skulle jag fått pengarna från augusti och sedan göra en ny plan till september månad och där efter ha den ett halv år frammåt eftersom jag ska gå på sambandet, men dom på soc fattar som sagt inte de och de stör mig, så jag får leva på min mamma och låna pengar av henne, de är inte nice! Så jag dissar soc idag och hissar lena loo för hon är en toppen tjej, så ja.. är less på sånt skit, och när man har lingonveckan gör det inte de precis lättare, *suck*! Men nu ska jag äta mat iaf, så får vi se om dagen blir lite bättre, har inte ätit ngt idag nämligen.. Sen blir det idol, sen en lååång prommis med Emelie..

PUSS

Av Maria - 15 september 2009 22:56

De enda du är, du är så svartsjuk så ja.....

Av Maria - 15 september 2009 16:07

Jag somnade efter ett i natt och skulle upp sju, och jag som inte har några rutiner än så var det rikigt jobbigt måste jag säga! Men denna gång kom jag till mötet iaf och de gick bra som de brukar och starten för Sambandet är den 28 september så det är väldigt snart, ser verkligen fram emot de. Och sen när man får komma igång med träningen känns också super bra, skulle fått en kort i förskott men han som har hand om de satt på möte så ska slå en pling till han imorgon hade jag tänkt =) har varit så seg och slö på den senaste tiden, men nu ska jag ge mig fan på att jag ska fixa de, för jag vet att jag kan bara jag vill och jag vill verkligen detta mest av allt i världen, jag kommer lyckas, så är de bara. Så de ska bli skönt att komma i form och verkligen kämpa för en dröm man verkligen har, de känner helt underbart! Och att få rutiner, de behöver jag mer än allt nu, och visst är det underbart att sova, men de får man göra på helgena i framtiden =) såg nyss på aa och de är ju sååå bra, de är bara en gång i veckan och de är lute trist tycker jag, men då har man ngt att längta till senare.. Och ikväll blir det att se på idol och bara vila, har sån smärta i kroppen nu så de finns inga ord att förklara :/ och på tordag är de besök hos dietisten igen och jag lovar er, jag klarade inte de vi kom överrens om, jag har som sagt varit för lat och seg, ätit fel och ja, men det blir att ta igen (:

puss!

Ovido - Quiz & Flashcards