Alla inlägg den 29 mars 2010

Av Maria - 29 mars 2010 11:56

Idag har jag gjort någonting jag aldrig gjort tidigare. Jag med sambandet har testat på curling för första gången. Och ni vet ju hur lätt de ser ut på tvn? men jag lovar er som inte testat på de, de är grymt svårt och tekniken är inte alls så lätt. Men de gick bättre till slut men de var fortfarande inte enkelt. Men de var roligt och helt testvärt, så ut med er och testa på de, ni kommer att ändra uppfattning. För man tycker kanske inte att de är någon vidare sport, de är så enkelt och tråkigt och ja, de finns en massa delade meningar om de där, men ja ni får prova på själv och se vad ni tycker =)
Sen så var de sista dagen med sambandet idag, om de inte blir något annat framöver som en vidare avsluting.
Och imorgon är de min sista träff med dietisten, tråkigt men sant! Och där efter ska jag vara med Jullangullan.. För idag ska jag bara chilla och ta en prommis med Lilly innan jag och mamma ska iväg och köpa färg till hallen, för nu går de undan, snart är de halvvägsklart skulle jag tro, sen är lägenheten som ny kan man säga =)

Och helgen har varit underbar, var ut och åt med älsklingen i lördags, han bjöd ut mig på ming palec eller hur de stavas? men iaf, vi firade ett halv år då, hur underbart som helst. De är mina bästa sex månader jag varit med om, i love it <3
Ondag=skolan, torsdag och fredag är de inget alls, sen är de lov, biglove!!

Ovido - Quiz & Flashcards