Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Maria - 15 juni 2009 23:38

Jag måste säga att jag är väldigt dålig på att skriva i bloggen, jag glömmer helt bort det! Som jag sagt tidigare, ska försöka skriva oftare, så ofta jag bara kan, vill skriva av mig lite.
Jag var iaf på skolan idag, för sista gången, hade svenska prov, ett pomprov i ett bibelprov, de gick hyffsat hade en del kvar men de gick gå för den gången och jag fixade de iaf =) så nu har jag allt förutom b kuserna som jag tog bort i samhälle och natur, för de var för svårt för lilla tröga mig och historian som jag försökt nu tre ggr men har misslyckats :/ ska läsa upp engelskan på konvux framöver också! Men jag kan ändå säga att jag är nöjd med min insatts på skolan, jag har gjort de jag kunnat och mer än så kan jag tyvärr inte göra. Men nu känns de bra, skönt att ha sommarlov, men dock utan värme, undrar precis vart sommaren tog vägen, vill ha värme nu men den har inte varit här på väldans länge måste jag säga :/ tråkigt! Hoppas på bättre väder under midsommaren, då vill vi alla ha sol med värme, eller hur? =D
Imorgon hade jag tänk sova ut, är helt slut i kroppen, mådde inte alls spciellt bra idag, men de finns ju sådana dagar med, sen är de bara 2 dagar kvar jag ska äta pensellin för halsflussen sen är jag fri, för man vill ju dricka på midsommar med, de lär ska bli grillning med gäget och med Eric då förståss, min lilla prins =) Saknar honom redan, fast jag var med honom i fredags till lördag, men de är ju så när man är nyförälskad.

Men de var väl allt för mig idag, ska snart sussa är jätte trött!
God natt!


Puss :*

Ovido - Quiz & Flashcards